Napi szösszenet

Napi szösszenet

OVIs játék felnőttektől

2017. szeptember 26. - 2x18

2013 óta mást se lehet hallani az ellenzéki pártoktól és -ról, minthogy össze kell fogni. De mi veletek nem. Így nem. Majd akkor, ha.. Bele is rokkantak csúnyán.

Azt gondolná az ember, hogy még egyszer nem futnak bele ebbe a pofonba. Aha. Itt van 2017 ősze. Most tegye fel a kezét, aki ismertetni tudná, hogy mit tenne az MSZP, ha ők kerülnének kormányra. Vagy a DK. Vagy az LMP. (A sor tetszőlegesen folytatható.) Én nem tudnék egy értelmes mondatot sem ebben a témában megemlíteni. Csak azt látom és hallom nap nap után, hogy Botka a DK-val igen, de Gyurcsánnyal nem, hogy mennyi helyet engednének át, stb. Lassan ott tartunk, hogy ellenzéki oldalon egy párt vehető KOMOLYAN, és az a Kétfarkú Kutya Párt. Ők legalább vállaltan komolyan vehetetlenek.

Nem tudom, hogy ez eleve szándékos, vagy a média munkatársai csak ezt emelik be a napi hírekbe, de elég volt! Hagyjanak már békén a saját nyomorukkal. Osztozkodjanak a háttérben, ha ez ennyire fontos nekik, de ez nem ránk tartozik. Viselkedjenek már felelős, felnőtt ember módjára! Még a végén majd azt hiszem, hogy ez szándékos..

"Mi a győzelemről megtanultuk
Hogy a részvétel a fontosabb
Hogy a vereség is fizet szépen
És a győztes sokkal fáradtabb"

És íme a dal is, ne maradjon hiányérzet senkiben:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2x18.blog.hu/api/trackback/id/tr4812896602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása